Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση προς γονείς


Αγαπητοί γονείς,
στο πλαίσιο των οδηγιών  της συντονίστριας εκπαίδευσης , αρχίζουμε σιγά σιγά με μια προσπάθεια αρχικά  να  ξαναέλθουμε σε επαφή  με τα παιδιά μας κάτω από αυτές  τις ιδιότυπες και πρωτόγνωρες  συνθήκες.Σε καμμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε αυτό να μας καταβάλλει.Με  αισιοδοξία και πολλή υπομονή θα φτάσουμε στο τέλος  ΝΙΚΗΤΕΣ
Σας υπενθυμίζω ότι το e mail του νηπιαγωγείου είναι:

mail@20nip-chanion.chan.sch.gr

Eδώ στέλνετε τις εργασίες που θα ζητηθούν από τα παιδιά, και  στη συνέχεια θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του σχολείου έτσι ώστε να τις βλέπουν τα παιδιά και να τις σχολιάζουν μαζί σας αφού τις παρατηρήσουν πολύ προσεκτικά . 

Πριν αρχίσουμε όμως, παιδάκια μου , σας ενημερώνω,οτι οι φρέζες που φυτέψαμε τον περασμένο Οκτώβριο, ά ν θ ι σ α ν !!!!!!



Και τώρα κλείστε τα ματάκια, μυρίστε,θυμηθείτε.....και


Καλή μας αρχή λοιπόν



Αυτή είναι η εικόνα του κορωνοιού.Αφού την παρατηρήσεις πολύ προσεκτικά, κλείσε τα ματάκια σου και προσπάθησε να τον περιγράψεις.
(τι χρώμα είναι, τι σχήμα έχει,τι σου θυμίζει....)
Πολύ ωραία.Τώρα, προσπάθησε να τον ζωγραφίσεις, και εγώ περιμένω με αγωνία τις ζωγραφιές σου για να τις  δείξω στους φίλους σου.


ΠροσαρµόΖουµε την καθηµερινότητά µας και είµαστε ευέλικτοι µε βάση τα νέα δεδοµένα. Αναζητούµε δυνατά στοιχεία του εαυτού µας (π.χ. οργανωτικότητα, χιούµορ, ευρηµατικότητα, σταθερότητα, στοργή) αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντος («σηµαντικοί άλλοι»/«δικοί µας» άνθρωποι) που αξιοποιήσαµε σε προηγούµενες δυσκολίες της ζωής µας και τα καταφέραµε.
Αν νιώσουµε πως δεν τα καταφέρνουµε, λαµβάνουµε υπόψη πως µπορεί να χρειαζόµαστε περισσότερο χρόνο για να ανταποκριθούµε στα προσωρινά νέα δεδοµένα, επαναπροσδιορίζουµε τους στόχους µας σε περισσότερο εφικτούς και ρεαλιστικούς, όπως άλλωστε κάνουµε σε κάθε µας δυσκολία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου